Ημερολόγιο

Ημερολόγιο

Δείτε τι τρέχει στη Πάρο


Το Lorem Ipsum είναι απλά ένα κείμενο χωρίς νόημα για τους επαγγελματίες της τυπογραφίας και στοιχειοθεσίας. Το Lorem Ipsum είναι το επαγγελματικό πρότυπο όσον αφορά το κείμενο χωρίς νόημα, από τον 15ο αιώνα, όταν ένας ανώνυμος τυπογράφος πήρε ένα δοκίμιο και ανακάτεψε τις λέξεις για να δημιουργήσει ένα δείγμα βιβλίου. Όχι μόνο επιβίωσε πέντε αιώνες, αλλά κυριάρχησε στην ηλεκτρονική στοιχειοθεσία, παραμένοντας με κάθε τρόπο αναλλοίωτο. Έγινε δημοφιλές τη δεκαετία του '60 με την έκδοση των δειγμάτων της Letraset όπου περιελάμβαναν αποσπάσματα του Lorem Ipsum, και πιο πρόσφατα με το λογισμικό ηλεκτρονικής σελιδοποίησης όπως το Aldus PageMaker που περιείχαν εκδοχές του Lorem Ipsum.

1

Saturday, August 15, 2015 - 20

Εκατονταπυλιανή


Το ιερό στολίδι της Πάρου είναι ο ναός της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής. Ένα από τα σημαντικότερα παλαιοχριστιανικά μνημεία της ελληνικής γης. Βρίσκεται στο Β.Α τμήμα της πόλης της Πάρου, σε μικρή απόσταση από το λιμάνι.
2

Monday, May 25, 2015 - 12

Νάουσα


Η Νάουσα της Πάρου είναι η δεύτερη σε πληθυσμό κωμόπολη της νήσου Πάρου μετά την Παροικιά, από την ο
3

Monday, March 9, 2015 - 19

Ανάσταση στη Πάρο


Τα παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα, αναβιώνουν μοναδικά στο κοσμοπολίτικο νησί της Πάρου, κάνοντας τις γιορτές εκεί μια ξεχωριστή εμπειρία. Τα Πάθη και η Ανάσταση του Χριστού, γιορτάζονται με ξεχωριστή λαμπρότητα και κατάνυξη στο χωριό Μάρπησσα.